Sposób przygotowania

Niby zwykłe tosty, ale z takimi dodatkami smakują naprawdę wyjątkowo...
1.Wszystkie kromki chleba tostowego posmarować od zewnętrznej strony cienko masłem.
2. Na dwóch kromkach chleba ułożyć na wewnętrznej stronie (nieposmarowanej)plasterki jajka, plasterki sera pleśniowego, cząstki pomidora, zieleninę oraz plaster sera tostowego.
3.Kanapki zamknąc dwoma pozostałymi kromkami chleba i włożyć do tostera.
4.Zapiekać przez 2 minuty. Uważać, bo pomidor bardzo szybko się nagrzewa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    na śniadanko jak znalazł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !