Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne smarujemy masłem wkładamy rybę która jest lekko osolona i pieczemy 30 minut w 180 st. w między czasie kiedy rybka nam się piecze myjemy i siekamy drobno natkę pietruszki , którą wymieszać z oliwą i rozgniecionym czosnkiem, Gdy ryba nam się jeszcze piecze to 10 minut przed końcem posypujemy natką pietruszki z czosnkiem i pieczemy 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno smaczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pangę przerabiałam na różne sposoby
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności ,lubię ryby pod każdą postacią
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !