Sposób przygotowania

W wodzie gotujemy udko, po 15 min odlewamy wodę i wlewamy nową. Dodajemy marchewkę i pietruszkę pokrojone w plasterki, seler trzemy na dużych oczkach. Pieczarki kroimy na ćwiartki, a następnie w plasterki. Pieczarki podsmażamy na masełku na patelni około 10 min. Dodajemy do zupy. Wrzucamy 1 kostkę rosołową. Gdy warzywa są już miękkie dodajemy pokrojone w kosteczkę ziemniaki. Gotujemy jeszcze około 10 min. Osobno gotujemy makaron babuni, pół opakowania. Ugotowany makaron dodajemy do zupy. Doprawiamy Kucharkiem. Podbijamy. Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta51

    apetycznie wyglada :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    też taka robię i lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !