Sposób przygotowania

Mięso dokładnie umyć pokroić na nie duże kawałeczki. Paprykę, pieczarki, cebulkę kroimy w kostkę. Mięso z warzywami dusimy na masełku ok 20 min. Następnie zalewamy 2 szklankami wody i dodajemy kostkę rosołową. Dusimy 30 min. Gdy warzywa i mięso są już miękkie dodajemy przyprawy - paprykę, słodką, pieprz, przyprawę do gulaszu. Podbijamy mąką i śmietaną - 2 łyżki + 0,5 małej śmietany. Pychota :) SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    pychota
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    robię podobny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !