Sposób przygotowania

Rybę obrać ze skóry, usunąć kręgosłup i ości. Pokroić ją w kostkę, dodać drobno posiekaną cebulę i pokrojony ogórek kwaszony, uprzednio obrany ze skórki, wymieszać. Doprawić do smaku olejem lub majonezem, solą, pieprzem i odstawić na około godzinę do lodówki. Umytymi i osączonymi z wody liśćmi sałaty wyłożyć salaterkę. Pokroić pomidora w ósemki. Sałatkę wyłożyć do salaterki, przybrać z wierzchu natką pietruszki i pomidorem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię wędzoną rybę, więc sałatka pewnie też będzie pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !