Sposób przygotowania

Schab rozbijamy tłuczkiem (przez folię) przyprawiamy przyprawą do mięsa wieprzowego, czosnkiem, sosem sojowym, odstawiamy.

W tym czasie pieczarki kroimy na mniejsze kawałki, smażymy na łyżce oleju z dodatkiem łyżeczki kucharka.

Kotlety panierujemy w mące, jajku, bułce tartej, smażymy na oleju. Usmażone układamy na blaszce, lub brytfance, układamy pieczarki, przykrywamy plastrami sera, posypujemy posiekaną pietruszką lub koperkiem, zapiekamy 10 minut w rozgrzanym piekarniku (tak aby ser się stopił)

Smacznego! :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda smakowicie,mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    robię podobne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobne, pycha !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Sam raz na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !