Sposób przygotowania

Kopytka podsmażamy na margarynie, aż uzyskają jasnobrązowy kolor.
1 szklankę wody wlewamy do garnka, wrzucamy kostkę bulionową i podgrzewamy, aż się rozpuści. Następnie rozrabiamy mąkę w pół szklanki wody i dolewamy do bulionu. Gotujemy cały czas mieszając do czasu, aż sos zgęstnieje.
Kopytka przekładamy na talerz i polewamy sosem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    proste i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kopytka to ja lubię:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    oj ja także
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne kluseczki !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    o jak z sosem grzybowym to mój mąż się skusi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !