Sposób przygotowania

Paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kosteczkę. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Natkę pietruszki siekamy. Warzywa wkładamy do gorącego rosołu i gotujemy do miękkości warzyw. Śmietanę rozprowadzamy w zupie, doprawiamy do smaku maggi i pieprzem. Posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    moze byc smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    moja paprykowa jest czerwona:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę wypróbować ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !