Sposób przygotowania

Mięso mielone wymieszać z jajkiem, bułką tartą oraz poszatkowaną białą kapustą. Doprawić do smaku według uznania. Następnie formować klopsy i gotować je do miękkości w rosole lub bulionie.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dokładnie mam takie same u siebie i bardzo je lubię tylko jeszcze zaprawiam koncentratem pomidorowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Mięso mielone może być drobiowe?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    każdy jeden rodzaj mięsa może się nadawać do tego przepisu to tylko rzecz gustu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zjadłabym :) pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    bardzo dobre danie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie ma co - pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    ja bym skorzystala z Takiego obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !