Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Zalewamy wodą , zagotowujemy, dodajemy pokrojoną w kostkę kiełbasę, kostkę \"bulion na wędzonym boczku\", gotujemy 10 minut, dodajemy pieczarki, gotujemy do miękkości ziemniaków.
Pod koniec dodajemy żurek, majeranek, zupa powinna zgęstnieć przed podaniem wrzucamy pokrojone w kostkę jajka, przyprawiamy i gotowe!

Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    nigdy nie dodawałam pieczarek do żurku, fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pomysłowy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    też dzisiaj gotowałam żurek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    NO FUL WYPAS

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !