Sposób przygotowania

Od kapusty oddzielić liście i ugotować w osolonej wodzie. Kaszę ugotować i dać pod pierzynę,żeby doszła. W rondlu roztopić masło, wkroić cebule i dać mięso. Wszystko wysmażyć. Połączyć z kaszą i doprawić do smaku. Zawijać w liście kapusty i zapiec w piekarniku lub na patelni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite te gołąbki !
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takich nie robiłam ,
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    delikatne i smaczne!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    są sypkie i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    są sypkie i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !