Przepis i sposób przygotowania na: Klopsy z kapustą pekińską
Przygotować sos, łącząc wszystkie składniki. klopsy przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać gotowym sosem, piec ok. 30-40 minut.
kapusta pekińska | 20 dag |
mięso mielone | 40 dag |
jajko | 2 sztuki |
kasza manna | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do mielonego | |
olej do smażenia | |
sos | |
koncentrat pomidorowy | |
śmietana | 1/2 szklanki |
woda | 3 szklanki |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: