Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo obieramy i jeszcze cieple kroimy na połowki, na każda kladziemy ok łyżeczke majonezu i posypujemy świezą natką pietruszki. Jemy z chlebkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam takie jajka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smaczne na śniadanko
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    świetne:) a jakie proste:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    też je lubię
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lub ze szczypiorkiem pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    I na śniadanko i na przyjęcie, jajko zawsze w modzie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !