Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na tarce, chleb pokroić w kostkę. Mąkę zasmażyć z masłem nie rumieniąc, wlać zimny rosół, gotować 8 minut mieszając, doprawić solą i pieprzem. Ser wsypać do rosołu, mieszać do rozpuszczenia, dodac ser topiony, mieszac az sie roztopi w zupie. Zdjąć garnek z ognia, dodać żółtko roztrzepane ze śmietaną. Dodać jeszcze zieleninę np koperek na talerz i wlać zupę. Dołożyć grzanki zrumienione na maśle.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    wygląda niezwykle smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka inna zupa, świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !