Sposób przygotowania

Do wywaru z kości należy wrzucić marchewkę, pietruszkę, ziele angielskie i liść laurowy i zagotować. Kiedy warzywa będą stawały się miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy i wsypujemy ryż. Gotujemy zupę jeszcze ok 20 min, do momentu kiedy ryż będzie miękki. Następnie doprawiamy do smaku i dodajemy śmietanę zmieszaną z mąką. Wszystko energicznie mieszamy, aby nie powstały gródki.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny ma kolorek :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale bym zjadła, mimo że jest już prawie 22.00 :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !