Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić w kostkę i smażyć na wolnym ogniu przez 20-30 minut na oleju, albo oliwie. Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w paski cebulę. Przyprawić według uznania. Sos przygotować według wskazówek na opakowaniu, po czym zalać całe mięso i jeszcze kilka minut pogotować. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    palce lizać !
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pysznie wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kristo89

    pewnie dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie takie sosiki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    i do tego kasza
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    karkówka zawsze pyszna:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super! jutro też będę robił taki niby gulasz z karkówki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam karkówkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !