Sposób przygotowania

BOCZEK UKŁADAMY NA DNIE GARNKA I ZALEWAMY WODĄ ,GOTUJEMY AŻ BĘDZIE MIĘKKI ZBIERAMY SZUMOWINY WYCIĄGAMY BOCZEK. DODAJEMY BURAKI STARTE W MASZYNIE ,WŁOSZCZYZNĘ KOSTKĘ ROSOŁOWĄ ORAZ ZIELE ANGIELSKIE I LIŚĆ LAUROWY I CZOSNEK NAJLEPIEJ PODUSZONY..BARSZCZYK GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU IM DŁUŻEJ TYM LEPIEJ UZYSKAMY W TEN SPOSÓB LEPSZE WALORY SMAKOWE .WG UZNANIA DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM ORAZ ZABIELAMY ŚMIETANĄ

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    barszcz zabielany mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    napewno dobry jak edyty:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię taki barszcz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !