Sposób przygotowania

Filety oczyścić, pokroić i rozbić na cienkie placki. Oprószyć przyprawą Kucharek do drobiu. Jajka rozbić w misce. Filety panierować w jajku, bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super kotletki
  • 0
    original
    Opublikowano

    petronella

    dziś bd takie robić:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !