Sposób przygotowania

Ugrilowany karczek wkładamy do bułki, kładziemy na nim plaster sera i wkładamy do nagrzanego piekarnika. Kiedy ser się stopi kładziemy na niego plastry ogórka, posypujemy prażoną cebulką i polewamy ulubionymi sosami.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ale się zrobiłam głodna :) Super !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Aż chce się zjeść, niby proste, a jednak bardzo pożywne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super koniecznie wypróbuję
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię wiedzieć co jem :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł z tym karczkiem ,przynajmniej konkretne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    domowy najlepszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super smaczny !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !