Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki faszerowane boczkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki sredniej wielkosci 1 kg
boczek 30 dag
cebula 2 sztuki
masło
kminek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki faszerowane boczkiem

Ziemniaczki gotujemy w łupinach. Obieramy, przekrawamy na pół i wydrążamy środek, w który wkładamy po plasterku cebulu i boczku. Doprawiamy do smaku. Pieczemy w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak