Sposób przygotowania

Golonkę umyć i oczyścić i włożyć do garnka. Zlać wodą i zagotować. Odcedzić i przepłukać wodą. Dać ponownie do garnka, zasypać przyprawami i zalać wodą. Gotować do miękkości mięsa. Doprawić Kucharkiem i pieprzem. Podawać na gorąco z musztardą lub innym ostrym sosem i chlebem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    Zdjęcia robiłam aparatem z nie przestawiona datą, a potrawę wykonałam 09.10.2010r.
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super smaczna i już bym ją zjadła z ekranu!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robię taka często
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robię taka często
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robię taka często
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robię taka często

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !