Sposób przygotowania

Oliwę rozgrzać, wrzucić na nią oczyszczone i umyte grzyby. Podpiec, zalać wodą. Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie, listek laurowy. Dusić. W razie potrzeby uzupełniać wodę. Dusić tak ok godzinę, może troszkę dłużej. Na koniec doprawić kucharkiem i pieprzem. Podawać z kluskami.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy..
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super .Uwielbiam taki sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oo rewelacja az smaku narobiłas :)
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam takie grzybki - plusik za zrobienie smaczku i to nie tylko mi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !