Sposób przygotowania

Z węgorza ściągnąć skórę, wypatroszyć, opłukać, pokroić na kawałki, posolić. Jajko rozbić. Rybę obtoczyć w mące jajku i bułce tartej. Na patelni rozgrzać tłuszcz, włożyć kawałki ryby, smażyć na mocnym ogniu z obu stron, nakryć pokrywką, dosmażyć na małym ogniu przez 10 minut. Posypać siekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    mniam,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pierwszy raz widzę taki przepis, ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szkoda tylko że to taka droga rybka
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    węgorza robiłam tylko w galarecie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !