Składniki:
filet z kurczaka | |
2 łodygi selera | |
por | |
szalotka | |
kalafior | 10dag |
bulion drobiowy | 1l |
śmietana 12 proc | 100ml |
łyżka łagodnego curry | |
sok i skórka z cytryny | |
chili | |
oregano | |
sól | |
pieprz | |
olej | 2 łyżki |
jabłko kwaśne | 4 szt. |
filet z kurczaka | |
2 łodygi selera | |
por | |
szalotka | |
kalafior | 10dag |
bulion drobiowy | 1l |
śmietana 12 proc | 100ml |
łyżka łagodnego curry | |
sok i skórka z cytryny | |
chili | |
oregano | |
sól | |
pieprz | |
olej | 2 łyżki |
jabłko kwaśne | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: