Sposób przygotowania

Golonki oczyścić, zdjąc skórę i przyrumienić ze wszystkich stron.
Przełożyc do naczynia do duszenia, Przyrumienic pokrojoną cebulę i wyłozyc na mięso. Seler i marchewką pokroić w paski i włożyc do garnka. Posypać wszystko kolendrą kucharkiem papryczką i przyprawą do drobiu, podlać piwem i wodą i dusić do miękkości. pod koniec dodać fasolę z puszki i trochę przyprawy do dań z fasoli ( do smaku) . Zagotować wszystko razem . Podawać z surówką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    aż ślinka leci:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !