Sposób przygotowania

Medaliony wieprzowe lekko ugnieść ręką, aby nadać im zgrabny kształt. Ułożyć na posmarowanej tacce do grillowania.
Na każdym medalionie umieścić mocno schłodzony kawałek masła. Następnie ułożyć na grillu. Kiedy mięso będzie rumiane z jednej strony, obrócić na drugą i dogrillować.
Gotowe oprószyć solą i świeżo zmielonym pieprzem kolorowym.
Następnie przygotować sos pietruszkowy: Zagotować śmietankę, zestawić z ognia, dodać posiekaną natkę, zmiksować, doprawić. Polać mięso.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !