Sposób przygotowania

Do słoików wsadzamy po gałązce kopru ,dwa żabki czosnku ,jedną łyżkę soli i ogórki .Zalewamy przegotowana wodą ,zakręcamy .Porcja na słoik 0.9 litra.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czekam do następnego sezonu i przepis na pewno wypróbuje!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    moje ulubione:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak nigdy nie robiłam zawsze gotuję wodę z solą:)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a czy potem pasteryzujesz , by na wiosnę nie były zbyt przekiszone ?
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    moje ulubione, pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja teraz też gotuję wodę ale moja mamusia zalewała taką ze studni wodą i ogórki były pyszne...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Anna niepasteryzuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    bardzo lubie takie ogoreczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !