Sposób przygotowania

Miękkie masło mieszamy z posiekanymi orzechami włoskimi, solą, pieprzem i posiekaną natką pietruszki.

Każdą kromeczkę smarujemy obficie masełkiem, na którym układamy plasterek soczystej gruszki oraz kawałek orzecha.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ciekawe :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawe i ... eleganckie na przystawkę!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygladają bardzo apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super...
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !