Sposób przygotowania

Kalarepki kroimy w plasterki i gotujemy w lekko osolonym wrzątku przez ok 5 min. Wyjmujemy, osuszamy. Szynkę i ser kroimy w cieniutkie plastry. Na każdy plaster kalarepy kładziemy szynkę, ser i ponownie szynkę i składamy na pół. Takie \"kotleciki\" obtaczamy w jajku wymieszanym z Kucharkiem w płynie, następnie w bułce Prymat i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju do uzyskania złotego koloru.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujące! A czy te \'kotleciki\' się nie rozpadną? Ser je sklei? :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    obchodzimy się ostrożnie i będzie okej :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    cos nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !