Sposób przygotowania

Kotlety schabowe rozbijamy tłuczkiem, posypujemy pieprzem i papryką, a następnie oprószamy bardzo delikatnie mąką, żeby mięso nie traciło wody przy smażeniu. Cebulę kroimy w piórka i smażymy z kotletami (najpierw z boku, nastepnie kładziemy na kotletach). Podajemy z ugotowanymi ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjny obiadek! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Smaczny obiadek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    a jak ładnie na tym zdjęciu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pyszny obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    chętnie bym zjadła:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    oj zjadłabym szkoda że jest tak późno :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    mniam super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !