Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć i odcisnąć, dodać do mięsa. Dodać jajko, pokrojoną cebulę, musztardę i przyprawy. Formujemy klopsy, panierujemy w bułce tartej i smażymy na oleju.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robię takie same
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    proste najlepsze!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszny pomysł na obiad.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pasują do ziemniaczków i kapustki kiszonej - idealny obiadek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !