Sposób przygotowania

Mięso przyprawić, dodać bułkę i pokrojoną cebulę i bułkę tartą, uformować kotleciki, usmażyć. Kajzerki przekroić na pół, każdą posmarować masłem, nałożyć plaster pomidora, na to cebulkę, kotlet i plaster sera, wstawić do piekarnika nagrzanego i zapiec chwilę, wierzchy kajzerek też aby bułeczki były ciepłe i chrupiące, po wyjęciu z piekarnika nałożyć ogórki, sałatę, polać majonezem i keczupem, przykryć wierzchem kajzerki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    dużą masz rodzine :) bo duzo hamburgerów! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    :) Na hamburgery oprócz mnie i męża załapali się moi bracia i rodzice:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takie domowe są najsmaczniejsze :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !