Sposób przygotowania

Wszystkie składniki zmiksować na jednolitą masę. Ciasto musi mieć taką konsystencje aby dało się pokroić. Formujemy wałeczki o średnicy 2 cm i kroimy na kawałeczki. Oprószamy jeszcze mąka i wrzucamy do wrzącej wody, a gdy wypłyną gotujemy jeszcze z 2 minuty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    dobre do zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !