Sposób przygotowania

Bagietkę lub bułkę palucha przekroić wzdłuż na pół. Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki. Poddusić je na masełku do miękkości doprawiając do smaku solą i pieprzem. Cebulę posiekać w kosteczkę i podsmażyć na oliwie. Bułkę posmarować sosem pomidorowym lub keczupem, następnie układać po kolei- pieczarki, cebulkę. Całość posypać startym serem żółtym i zapiec przez około 15- 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pysznie wygląda :) .... no to mąż się doczekał ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    takie zapiekanki mogę jeść codziennie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię takie domowe zapiekanki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !