Sposób przygotowania

Na maśle usmażyć pokrojoną cebulę, kiełbasę i boczek. Kiszoną kapustę namoczyć w wodzie i odcisnąć. W dużym garnku zagotować kapustę kiszoną, pokrojoną kapustę białą. Do kapusty dodać wysmażone wędliny, gotować na wolnym ogniu, dodać przyprawy i resztę składników. Gotować przez kilka dni po 10 minut. Bigos jest tym lepszy im dłużej się go gotuje.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    lubię taki!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczny!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    mój ulubiony bigosik!
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super na jesienną kolację!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super na jesienną kolację!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    właśnie się takim zajadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    właśnie się takim zajadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny i smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !