Sposób przygotowania

mięso rozbić młotkiem doprawić do smaku solą i pieprzem. Boczek cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę dodać do tego musztardę i ryż i wszystko razem wymieszać. Tak przygotowany farsz nałożyć na mięso zwinąć i uformować w kształcie walca. Tak przygotowane zrazy zawinąć do foli aluminiowej obsmażyć na tłuszczu zalać wodą i dusić do miękkości. Po ugotowaniu wyjąc mięso odwinąć a wywar zagęścić zawiesina doprawić do smaku i podawać razem z mięsem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !