Sposób przygotowania

Oczyszczone pstrągi posolić , popieprzyć, skropić sokiem z cytryny. Odstawić na godzinę.
Naczynie do zapiekania wysmarować masłem, ułożyć pstrągi i skropić winem. Pieczarki i pomidory pokroić, podsmażyć na maśle i przykryć tym ryby. Pokrojone na części anchois wymieszać z kaparami i też ułożyć na rybie. Posypać ziołami, solą, pieprzem i tartym serem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200°C przez 20-25 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo lubię pstrągi ,przepis super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    lubię ryby
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    bardzo lubię!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    to moja ulubiona ryba !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    muszą być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Uwielbiam ryby. A szczególnie takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Trzeba spróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    taka wykwintna rybka, super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    swietne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny przepis!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    nero

    Akuratne w sam raz .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    Pstrą to jest to
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !