Sposób przygotowania

Filety z piersi kurczaka umyj, pokrój w niedużą kostkę. Posyp kucharkiem, obtocz w mace i roztrzepanych jajkach, usmaż na złoty kolor w dużej ilości oleju.
Sos: Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Wszystkie składniki wymieszaj: majonez, keczup, żurawinę, czosnek oraz curry.
Usmażone mięso ułóż na talerzu, posmaruj sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !