Sposób przygotowania

Do garnka wlać 1 litr wody. Kapustę umyć,pokroić i wrzucić do garnka.Dodać pokrojoną w kostkę marchewkę,kostki rosołowe,pieprz,listki laurowe,ziele angielskie,przyprawę do gulaszu.Wszystko dusić.Po 20 minutach dodać kiszoną kapustę.Usmażyć na rozgrzanym oleju pokrojoną w kostkę kiełbasę i pokrojone w talarki parówki.Wszystko wrzucić do garnka i wsypać łyżeczkę mielonej papryki.Dokładnie wymieszać.Po 25-30 minutach dodać cały słoiczek przecieru pomidorowego i gotować jeszcze 10-15 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Mmm myślę, że to bardzo smaczna potrawka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetna kapustka, często robię podobną
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    wygląda pyszniutko
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne danie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !