Sposób przygotowania

Po 4 ząbki czosnku zawiń w folię , ułóż je na blasze i piecz w temp 200 st. Następnie wyjmij z folii i ostudż.Zdejmij osłonki a miąższ przetrzyj przez sito, połącz z oliwą przypraw solą i pieprzem. Mieszaj aż powstanie gładka masa. Przełóż je do wyparzonych słoików i zakręć.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ten krem to przepis zdecydowanie dla mnie, bo uwielbiam czosnek!! :)
  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ja za to uwielbiam sos czosnkowy typowo taki do szarmy czy pizzy
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja również uwielbiam czosnek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wszystko z czosnkiem jest the best!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !