Sposób przygotowania

Łososia myjemy i doprawiamy, posypujemy mąką. Smażymy na gorącym oleju, zaczynając od strony ze skórką. po usmażeniu przekładamy na talerzyk i skrapiamy sokiem z cytryny i dekorujemy startą skórką cytrynową.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    pieknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    luna19

    smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję, to jedna z naszych ulubionych ryb
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    pychotka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja w smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    kusząco wygląda Twoja rybka mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !