Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na noc.Potem ugotować,musi zostać ok 1,5 szklanki wywaru.Kaszę ugotować na sypko,,przestudzić.Cebulę posiekać i podsmażyć.Jajko na twardo drobno posiekać.Dodać do kaszy jajko,cebulę,jako surowe i przyprawy.Formować kotleciki,obtaczać w bułce i smażyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Kasza bardzo zdrowa, więc najbliższe \"kucharzenie\" z kotlecikami !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    a jaka to kasza?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna152

    jęczmienna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna152

    wiem, bo też takie robie,smaczne są
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    muszą być dobre :)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jadłam podobnie robione kotlety tylko bez jajka na twardo - są bardzo smaczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę spróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musza być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    napewno pycha
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !