Sposób przygotowania

Danie lubiane przez dzieci . Proste . Szybkie > Można przygotować na zapas . Zamrozić i podgrzewać w miarę potrzeby . Można podawać jako danie obiadowe z ziemniakami i surówką , lub danie kolacyjne w bułce z dodatkami .
Cebulę pokroić w ,, piórka „ i usmażyć na złoto na smalcu . Odstawić i trzymać w cieple . Mięso wymieszać z jajkiem , tartą bułką i przyprawami . Uformować 4 płaskie , owalne hamburgery . Smażyć na smalcu po 5 minut z każdej strony . W ostatnim momencie smażenia dodać masło . Podając kłaść na każdego hamburgera porcję usmażonej cebulki .

Jeśli chcemy podać jako ciepłą kolację – wkładamy hamburgera w przeciętą na pół ciepłą bułkę . Dodajemy plasterki pomidora , ogórka, pokrojoną kapustę pekińską , musztardę , majonez , ketchup i co tam kto lubi w hamburgerach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    nie ma jak domowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !