Sposób przygotowania

Bagietkę nacinamy w poprzek, do co drugiego nacięcia kładziemy ser żółty oraz masło czosnkowe przygotowane z masła, roztartego czosnku soli i pieprzu. Tak przygotowana bagietkę zapiekamy w piekarniku aż zrobi się rumiana i chrupiąca.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy nie robilam, za to zjadlam kupowana u kolezanki i byla naprawde dobra. zrobie sobie sama teraz;d
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha lubię takie kanapeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !