Sposób przygotowania

Pomidory myjemy, wydrążamy. Ziemniaki obieramy, gotujemy. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na oleju. Ziemniaki gotowane mielimy ze serem. Do farszu dodajemy smażona cebulę, doprawiamy do smaku. Nadziewamy wydrążone pomidory, posypujemy ziarnem słonecznika. Układamy na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy ok. 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    identyczne zdjecie dałas do faszerowanych papryk!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładnie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !