Sposób przygotowania

Pomidory dusimy pod przykryciem , na małym ogniu, dodajemy posiekaną cebulę i nadal dusimy aż zmiękną.Przecieramy tą pastę przez sito.Śliwki myjemy wyjmujemy pestki i też dusimy tylko że w osobnym garnku , też przecieramy przez sito i łączymy . Na koniec dodajemy zmiażdżony czosnek , cuier , sól, i przyprawy . Dusimy wszystko na małym ogniu aż pasta się zagęści. Gorące przekładamy do słoików.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy przepis,,,
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawe, muszę spróbować!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izulab6

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !