Sposób przygotowania

Zagotuj 4 szklanki wody, dodaj sól, cukier, ziele, i liście laurowe oraz kolendrę .Zagotować tylko 10 minut.Następnie ją przestudż. Ogórki pokrój wzdłuż na cienkie plastry i układaj warstwami w kamiennym garnku. Każdą warstwę posyp posiekanym czosnkiem i zalej , przykryj i obciąż.Trzymamy aż 4 dni .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zaskakujący przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !