Sposób przygotowania

1. Mięso rozkroić tak, by z 2 piersi powstały 4 kotlety. Przyprawić. Wstawić do lodówki na kilka godzin.
2. Pieczarki obrać ze skóry, pokroić, usmażyć na margarynie. Na koniec posolić.
3. Na każdy kotlet kłaść pieczarki i malutki kawałek fety. Kotlet zwinąć.
4. Panierować w rozbełtanym jajku i mące.
5. Kotlety smażyć na złoty kolor.
7. Wstawić do piekarnika (100-150 stopni) na ok. pół godziny

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię - czasami zamiast pieczarek dodaję kurki - też są bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychotaaa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !