Sposób przygotowania

boczek nacieramy czosnkiem ze wszystkich stron rozgniecionym z solą wkładamy do brytfanki posypujemy majerankiem pokruszonym liściem i zielem wstawiamy na noc do lodówki na następny dzień boczek obkładamy plastrami cebuli podlewamy małą ilością wody wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok 1.5 godz

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    robie taki czesto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    boczuś :) mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !