Sposób przygotowania

Z podanych składników usmażyć placki (ja smażę na patelni 24cm). Mięso natrzeć Kucharkiem, granulowanym czosnkiem i papryką. Mocno obsmażyć, przełożyć do garnka, na pozostałym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać do mięsa. Dołożyć przyprawy i kostkę mięsną i dusić do miękkości.Paprykę pokroić w kostkę i dodać do mięsa.Dusić jeszcze 15 min.Doprawić do smaku.Nakładać na placki, składać na pół.Na wierzchu położyć kleks śmietany.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    mój mąż bardzo lubi :)
  • 2
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    uwielbiam mniam,mniam ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jak ja lubię takie placki z mięsno-paprykowym nadzieniem a ten jast jeszcze doprawiony w moim guście!
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ten dodatek na ostatnim zdjęciu to jest jakiś ser lub masło?
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Tak, to to jest plasterek sera żółtego, Można dodawać albo nie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,lubie takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobry placek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !